FESTA SEKERA ŠTIEPACIA FIBERGLASS 2000G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
38,99
Bez DPH 32,49

FESTA SEKERA ŠTIEPACIA  FIBERGLASS 2000G

Hriadeľ vyrobený zo sklolaminátu dáva túto vysokú životnosť a odolnosť voči meniacim sa podmienkam. Sklolaminát je odolný voči vlhkosti a iným odstránením podmienok, čo je ideálne pre prácu vonku.

Hmotnosť pracovnej časti, ktorá sa nachádza na zadku, je 2 kg. Táto váha poskytuje dostatočnú silu pre efektívne sekanie a tesanie dreva. Rukoväť je dlhá približne 90 cm, čo umožňuje dosiahnuť kontrolu pri práci s nástrojom.

Táto sekera je dostupná, avšak má stále dobrú kvalitu a výkonnosť. Je to alternatíva pre tých, ktorí poskytujú spoľahlivých nástrojov za rozumnú cenu.

Hlavnou výhodou tejto sekery je špeciálny profil čepele. Tento dizajn umožňuje, aby sa čepeľ nezasekávala v bloku stromu a je ľahké ju vytiahnuť, čo zvyšuje efektivitu práce a minimalizuje zaseknutia.

Rukoväť je správne profilovaná pre bezpečné uchopenie, čo je veľmi dôležité pri práci so sekerou. Oranžová časť rukoväte je pogumovaná, čo zabezpečuje spoľahlivý úchop nástroja.

Táto sekera je celkovo skvelým materiálom pre prácu s drevenými a stromami. S vysokou životnosťou dobrou kvalitou a praktickými jej poskytuje spoľahlivý nástroj za prijateľnú cenu.

Po - PIA 08:00 - 18:00