FESTA SEKERA CAMP FIBERGLASS 500G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,29
Bez DPH 7,74

FESTA SEKERA CAMP FIBERGLASS 500G

Sekera Camp 500g FIBERGLASS FESTA s násadou z vláknového sklolaminátu a tlmočivej úpravy je účinným ručným pracovným nástrojom, ktorý je určený najmä na opracovanie dreva. Táto sekera je ľahká, s hmotnosťou 500 g, čo umožňuje pohodlné a presné manipulovanie pri práci.

Vďaka sklolaminátovej násade s tlmiacou úpravou sa znižuje prenos vibrácií a nárazov na, čo minimalizuje poškodenie pri dlhodobej práci. Násada je tiež vybavená protišmykovou úpravou na rukoväti a rozšírením na konci, čo prispieva k zabezpečenejšiemu úchopu a zabezpečuje neželanému vykĺznutiu.

Sekera Camp 500g FIBERGLASS FESTA je vhodná pre rôzne úlohy s drevenými materiálmi, vrátane sekania a tesania dreva. Je ideálnym nástrojom pre kempovanie, outdoorové aktivity a prácu na stavenisku, kde je potrebný kompaktný a ľahký nástroj na opracovanie dreva.

Pri práci s touto sekyrou je dôležité dodržiavať bezpečnostné postupy a správnu techniku ​​práce, aby sa minimalizovalo riziko úrazu a zabezpečila bezpečná a práca s nástrojom. S kvalitnou sklolaminátovou násadou a pevnou hlavou by táto sekyra mala byť kvalitným partnerom pri rôznych pracovných úlohách s drevenými materiálmi.

Po - PIA 08:00 - 18:00