Novinka
SCORE 250EC PROTI HUBOVÝM CHOROBÁM 4ML

SCORE 250EC PROTI HUBOVÝM CHOROBÁM 4ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,29
Bez DPH 1,91

SCORE 250EC PROTI HUBOVÝM CHOROBÁM 4ML

Score 250 EC 4 ml je fungicídny prípravok vo forme emulzného koncentrátu, ktorý je určený na ochranu rôznych plodov, vrátane repky ozimnej, repy cukrovej, repy kŕmnej, jadrového ovocia, mrkvy a karfiolu, proti rôznym hubovým chorobám. Jeho účinná látka je Difenoconazole v koncentrácii 250 g/l.

Účinok: Skóre pôsobí systémovo a má preventívne a kuratívny účinok. Jeho účinná látka je absorbovaná asimilačnými časťami rastlín v priebehu jednej hodiny.

Spektrum účinku: Prípravok poskytuje ochranu proti viacerým hubovým chorobám, ako sú fómová hniloba, hnedá škvrnitosť, ramuláriová škvrnitosť repy, chranosť jadrovín, alternáriová škvrnitosť, čierna hniloba, múčnatka mrkva, cerkosporióza a krúžková škvrnitosť listov (krúžková)My poškvrnená škvrnitosť listov. jadrovinách a zelenine.

Pokyny pre aplikáciu: Aplikácia prípravku sa odporúča v rôznych fázach rastu rôznych plodín, s intervalmi medzi aplikáciami a odporúčaným množstvom vody.

Tu sú niektoré z pokynov pre aplikáciu v rôznych plodinách:

Repka ozimná: Aplikácia od 4. vyvinutého listu do polovice októbra na jeseň a od posledného listu do polovice predĺženia 5. internát do samostatných kvetných pupienkov, ale ešte uzavretých na jar. Odporúčaná dávka vody: 200 – 400 l/ha.

Repa cukrová a repa kŕmna: Aplikácia od fázy pokrývajúcich 90 % povrchu pôdy do fázy repná buľva dosahuje zberovú veľkosť. Odporúčaná dávka vody: 200 – 400 l/ha.

Jadrové ovocie: Aplikácia od začiatku kvitnutia, keď je otvorených okolo 10 % kvetov. Odporúčaná dávka vody: max. 500 l/ha a každý meter výšky korún.

Mrkva: Aplikácia od začiatku hrubnutia koreňov, keď majú priemer väčší ako 0,5 cm, po fáze, kedy korene dosiahli typickú veľkosť. Odporúčaná dávka vody: 400 – 800 l/ha.

Karfiol: Aplikácia od začiatku tvorby hlávky, keď je šírka rastového vrcholu väčšia ako 1 cm3, po fáze, kedy je hlávka pevne uzavretá. Odporúčaná dávka vody: 400 – 800 l/ha.

Interval medzi aplikáciou sa líši v závislosti od typu plodín a priebehu rastu, zvyčajne je však od 5 do 14 dní.

Po - PIA 08:00 - 18:00