Akcia
SCHAUMA ŠAMPÓN  MOISTURE & SHINE 400ML Teta leták

SCHAUMA ŠAMPÓN MOISTURE & SHINE 400ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 25%
2,99 3,99
Bez DPH 2,49

SCHAUMA ŠAMPÓN  MOISTURE & SHINE 400ML

Schauma šampón Moisture & Shine je určený pre normálne až suché vlasy a ponúka vynikajúcu starostlivosť pre tvoje vlasy. Ahoj! Som tvoj verný šampón a moja úloha je jemne čistiť tvoju pokožku hlavy a zároveň hĺbkovo hydratovať tvoje vlasy, aby získali žiarivý a zdravý vzhľad.

Moje zloženie je vegánske* a obsahuje cennú ryžovú vodu, ktorá prispieva k intenzívnej hydratácii vlasov. Môžeš sa tešiť aj na príjemnú vôňu pivoniek, ktorá ti dodá pocit sviežosti a pohody.

Som nielen účinný, ale aj ohľaduplný k životnému prostrediu. Telo mojej fľaše je vyrobené z 98 % recyklovaného plastu a viečko z 25 % recyklovaného plastu. Nezabudni ma recyklovať po použití, aby sme spoločne prispeli k ochrane životného prostredia.

Aby si získala maximálnu účinnosť, jemne ma nanes do mokrých vlasov, nechaj krátko pôsobiť a potom dôkladne opláchni. Počas používania šampónu pamätaj na úsporu vody a vypni vodovodný kohútik, kým šampón nanášaš a oplachuješ vlasy.

Verím, že spolu vytvoríme skvelý tím a ja ti pomôžem dosiahnuť krásne a zdravé vlasy, ktoré budeš milovať! *Bez obsahu živočíšnych zložiek.

Po - PIA 08:00 - 18:00