Akcia
SCHAUMA KONDICIÓNER SILVER 250ML Teta leták

SCHAUMA KONDICIÓNER SILVER 250ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 16%
2,99 3,59
Bez DPH 2,49

SCHAUMA KONDICIÓNER SILVER 250ML

Schauma Silver Reflex kondicionér na vlasy - 250 ml, redukcia žltých tónov pre blond, zosvetlené a melírované vlasy

Popis tovaru:

Schauma Silver Reflex kondicionér je navrhnutý špeciálne na starostlivosť o blond, zosvetlené a melírované vlasy, ktoré často trpia nechcenými žltými tónmi. S novou formulou obsahujúcou fialové pigmenty dokáže tento kondicionér účinne redukovať žlté odlesky, dodávajúc vašim vlasom chladný a jemný strieborný nádych.

Hlavné vlastnosti:

Redukcia žltých tónov: Fialové pigmenty v kondicionéri pomáhajú neutralizovať žlté farby, ktoré sa často objavujú na blond, zosvetlených alebo melírovaných vlasoch, a vracia vašim vlasom jasný a krásny odtieň.

Ošetrujúca receptúra: Vlasy potrebujú primeranú starostlivosť, preto obsahuje Schauma Silver Reflex kondicionér mikroživiny, ktoré vlasy posilňujú a podporujú zdravý a pekný vzhľad od korienkov až po končeky.

Zdravo vyzerajúci vzhľad: S touto starostlivosťou budú vaše vlasy vyzerajúce zdravo a žiariace. Získajte účes, na ktorý budete hrdí.

Nechajte sa očariť účinnosťou Schauma Silver Reflex kondicionéra na vlasy. Odstráňte nežiaduce žlté tóny a posilnite svoje vlasy mikroživinami, ktoré ich oživia a dodajú im krásny vzhľad. Buďte pripravení na pochvalu za váš zaujímavý a chladný strieborný odtieň vlasov. S Schauma Silver Reflex kondicionérom dosiahnete výnimočné výsledky a užijete si pôvabné vlasy, ktoré si zaslúžite.

Po - PIA 08:00 - 18:00