Akcia
SANYTOL 4 ÚČINKY NA PODLAHY A PLOCHY S VÔŇOU LIMETKY 1L Teta leták

SANYTOL 4 ÚČINKY NA PODLAHY A PLOCHY S VÔŇOU LIMETKY 1L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 26%
3,29 4,49
Bez DPH 2,74

Sanytol dezinfekcia čistič podlahy a plochy 4 účinky s vôňou limetky 1 l

Sanytol dezinfekcia čistič podlahy a plochy, ktorý vám pomôže udržať váš skvelý povrch čisté, lesklé a dezinfikované. Sanytol je expert na dezinfekciu bez chlóru a vyvinul tento čistič so 4 účinkami, ktoré odstráni mastnotu, vodný kameň, dezinfikuje a pridáva sviežu limetkovú vôňu.

Hlavné vlastnosti:

  • Štyri účinky v jednom: Tento čistič ponúka štyri účinky v jednom produkte. Odstraňuje mastnotu a vodný kameň, zabezpečuje dezinfekciu a pridáva príjemnú limetkovú vôňu.
  • Trojitá účinnosť: Dezinfekcia čističa je potvrdená laboratórnymi testami, ktoré dokazujú jeho účinnosť voči baktériám, plesniam a vírusom, vrátane vírusov chrípky A (H1N1) a vírusu Herpes Simplex.
  • Široké spektrum: Medzi škodlivé a škodlivé vírusy patria aj iné ďalšie organizácie, ako sú vírus Herpes, Salmonella, Escherichia-coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Aspergillus Brasiliensis a.
  • Svieža limetková vôňa: Po použití čističa zanechá povrchy s príjemnou a sviežou vôňou limetky.

Sanyfekcia čistič podlahy a plochy je neoceniteľným pomocníkom pre udržiavanie čistoty a hygieny vo funkcii domove. Použite ho na rôzne umývateľné povrchy budete mať istotu, že s ním budete škodlivé mikróby a zanechávate povrchy čisté, lesklé a svieže voňajúce. Objednajte si ho ešte dnes a urobte krok k záložnému a čistejšiemu prostrediu vo funkcii dome.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00