REXONA STICK COTTON DRY 40ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,99
Bez DPH 2,49

REXONA STICK  COTTON DRY 40ML

Rexona antiperspirant stick Cotton Dry je účinný antiperspirant navrhnutý pre každodennú ochranu. Jeho formula obsahuje technológiu MotionsenseTM, ktorá postupne uvoľňuje vôňu a zabezpečuje pocit sviežosti počas celého dňa. S čistou vôňou s ľahkými kvetinovými tónmi ti tento antiperspirant poskytne 48-hodinovú ochranu pred potením a nepríjemným zápachom.

Dermatologicky testovaný a bez alkoholu, antiperspirant Rexona Cotton Dry ti dodá sebavedomie po celý deň. Jeho účinná formula zabezpečí, že ťa spoľahlivo ochráni aj v náročných situáciách, kedy sa môžeš cítiť nervózna alebo zapotena. Vďaka nemu sa nemusíš obávať nepríjemného zápachu ani pocitu vlhkosti.

Rexona Cotton Dry obsahuje inovatívnu patentovanú technológiu MotionsenseTM, ktorá obsahuje mikrokapsule s vôňou. Pri pohybe tieto mikrokapsule praskajú a postupne uvoľňujú parfumáciu, čo znamená, že čím aktívnejšie sa hýbeš, tým viac intenzívne antiperspirant vonia. To zabezpečuje dlhotrvajúcu sviežosť a ochranu.

Rexona Cotton Dry je charakterizovaná svojou čistou vôňou s ľahkými kvetinovými tónmi, ktorá ti dodá pocit pohodlia a sviežosti. Tento tuhý antiperspirant je spoľahlivým spoločníkom, ktorý ťa nikdy nezradí a poskytne ti dlhotrvajúcu ochranu, ktorú potrebuješ v bežných aj náročných situáciách. S Rexonou Cotton Dry môžeš mať istotu, že budeš mať počas celého dňa svieže a suché pocity.

Po - PIA 08:00 - 18:00