Akcia
Q SOFT VLHČENÝ TOALETNÝ PAPIER DE LUXE SENSITIV 60KS Teta leták

Q SOFT VLHČENÝ TOALETNÝ PAPIER DE LUXE SENSITIV 60KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 21%
1,49 1,89
Bez DPH 1,24

Q SOFT VLHČENÝ TOALETNÝ PAPIER DE LUXE SENSITIV 60KS

Q-Soft vlhčený toaletný papier Deluxe Sensitive je skvelým doplnkom pre vašu dennú hygienu. S jeho výhodami sa môžete tešiť na:

  • 100% biologicky rozložiteľné: Tento vlhčený toaletný papier je šetrný k životnému prostrediu, pretože je úplne biologicky rozložiteľný, čo znamená, že sa prirodzene rozpadne a nezaťažuje našu planétu.
  • Aloe Vera pre jemnosť: Vlhčený papier je obohatený o Aloe Vera, čo poskytuje jemnú a zároveň účinnú starostlivosť o vašu pokožku. Nebudete musieť mať obavy z podráždenia, pretože jeho zloženie je šetrné a neagresívne.
  • Pocit čistoty a sviežosti: Q-Soft vlhčený toaletný papier Sensitive zanecháva príjemný pocit čistoty a sviežosti po každom použití. Jeho jemná textúra a Aloe Vera prispievajú k pocitu pohodlia a starostlivosti.
  • Splachovateľný: Tento vlhčený toaletný papier je vhodný na splachovanie do toalety. Môžete spláchnuť až tri kusy naraz, čo prispieva k pohodlnému a hygienickému spôsobu jeho použitia.

S Q-Soft vlhčeným toaletným papierom Deluxe Sensitive budete mať istotu, že sa správne postaráte o svoju dennú hygienu. Jeho špeciálne zloženie s Aloe Vera vás bude rozmaznávať jemnosťou a starostlivosťou každý deň.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00