Akcia
Q-POWER PRACÍ GÉL ČIERNE PRÁDLO 25PD Teta leták

Q-POWER PRACÍ GÉL ČIERNE PRÁDLO 25PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 3%
2,49 2,59
Bez DPH 2,08

Q-POWER PRACÍ GÉL ČIERNE PRÁDLO 25PD

Q-Power prací gél Čierne prádlo 25 PD - Špeciálny prací prostriedok pre ochranu tmavých farieb

Popis tovaru:

Q-Power prací gél Čierne prádlo je špeciálny tekutý prací prostriedok určený pre čierne a tmavé prádlo. Jeho inovatívna formula sa stará o vlákna vašich odevov, chráni ich pred zašednutím a vyblednutím, a zároveň obnovuje tmavé farby, vyhladzuje vlákna a zabraňuje strate ich pevnosti.

Hlavné vlastnosti:

Ochrana tmavých farieb: Tento prací gél bol vyvinutý špeciálne pre čierne a tmavé odevy, a jeho formula pomáha udržať farby živé a tmavé dlhšie.

Ošetruje vlákna: Prostredníctvom špeciálnej starostlivosti o vlákna v prácich, tento gél predchádza poškodeniu materiálu a pomáha udržať ho v dobrom stave.

Obnovuje a vyhladzuje: Prací gél nejen chráni, ale aj obnovuje a vyhladzuje vlákna, čo vašim odevom poskytuje zvýšenú kvalitu a jemnosť.

Možnosť ručného prania: Pri polovičnom dávkovaní môžete tento prací prostriedok použiť aj na ručné pranie, čo vám dáva flexibilitu pri starostlivosti o vaše odevy.

Q-Power prací gél Čierne prádlo vám umožní udržať vaše tmavé odevy v perfektnom stave. Bez obáv o zašednutie alebo vyblednutie farieb si budete môcť užívať dlhodobú krásu vašich čiernych a tmavých odevov. Vytvorte si s týmto špeciálnym pracím prostriedkom spoľahlivú starostlivosť o váš šatník a udržujte svoje obľúbené odevy stále atraktívne a pevné.

Po - PIA 08:00 - 18:00