Q HOME SUCHÉ UTIERKY 20+2KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,99
Bez DPH 2,49

Q HOME SUCHÉ UTIERKY 20+2KS

Q-Home suché utierky na prach 20 + 2 ks - Perfektný spoločník pre účinné a bezpečné čistenie

Sada Q-Home suchých utierok na prach je navrhnutá tak, aby vám poskytla efektívne a bezpečné riešenie pri čistení vašich domovov. Balenie obsahuje 20 utierok a navyše získate ďalších 2 utierky zdarma, čo vám poskytuje dostatočné množstvo pre čistenie v rôznych miestnostiach.

Naša suchá utierka je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú vysokú absorpčnú schopnosť a účinné zloženie na zber prachu. Tieto utierky sú navrhnuté tak, aby zachytávali aj najjemnejší prach a nečistoty, čím vám umožňujú dosiahnuť dokonale čisté povrchy.

S touto sadou suchých utierok na prach od Q-Home získate praktický a spoľahlivý pomocník pri udržiavaní vašich priestorov čistých. Bez námahy odstránite prach a nečistoty z nábytku, políc, obrazov a ďalších povrchov. S 20 + 2 ks v balení budete mať dostatok utierok pre dlhodobé používanie.

Vytvorte si príjemné a bezprašné prostredie vo svojom domove s Q-Home suchými utierkami na prach. Doprajte si účinné a jednoduché čistenie, ktoré vám umožní užívať si čistotu vo svojom každodennom živote.

Po - PIA 08:00 - 18:00