FESTA PRUŽINOVÝ NADSTAVEC 1/4: 150MM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,15
Bez DPH 1,79

FESTA PRUŽINOVÝ NADSTAVEC 1/4: 150MM

Pružinový nástavec 1/4" 150mm

Popis produktu: Pružinový nástavec je nástroj, ktorý sa používa pri práci s rôznymi druhmi skrutiek a matíc, ktoré sa nachádzajú na ťažko dostupných miestach alebo mimo priamej osi. Tento nástavec má veľkosť 1/4", čo zodpovedá štandardnému rozmeru pre väčšinu skrutkovačov a príslušenstva. Jeho dĺžka je 150 mm, čo umožňuje dosiahnutie hlboko ležiacich miest.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Pružinový nástavec
  • Veľkosť: 1/4" (štandardná veľkosť)
  • Dĺžka: 150 mm
  • Materiál: Nástavec je vyrobený z chróm-vanádovej ocele, čo zaručuje jeho pevnosť a odolnosť.
  • Povrchová úprava: Nástavec je chrómovaný, čo zabezpečuje zvýšenú odolnosť voči poveternostným vplyvom a predĺženie jeho životnosti.

Pružinový nástavec je veľmi užitočným nástrojom pre profesionálnych remeselníkov, mechanikov a majstrov, ktorí sa zaoberajú rôznymi opravami a montážami. Jeho pružná konštrukcia umožňuje dosiahnutie ťažko prístupných miest, kde klasický skrutkovač nemá dostatočný dosah.

Vyrobený z kvalitnej chróm-vanádovej ocele s chrómovaným povrchom, tento pružinový nástavec poskytuje spoľahlivý výkon a odolnosť voči korózii. Jeho univerzálnosť a praktický dizajn ho robia neoceniteľným nástrojom pre rôzne práce a úlohy, kde je potrebné dosiahnuť miesta mimo priamej osi.

Po - PIA 08:00 - 18:00