PROTEX MYDLO DETOX CHARCOAL 90 G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
0,99
Bez DPH 0,83

PROTEX MYDLO DETOX CHARCOAL 90 G

Protex mydlo Detox Charcoal je tuhé antibakteriálne mydlo určené na bežnú hygienickú starostlivosť. Je navrhnuté tak, aby poskytovalo maximálnu ochranu aktívnym osobám a zároveň chránilo pred šírením baktérií.

Toto antibakteriálne mydlo je formulované s obsahom aktívneho uhlia (charcoal), ktoré má detoxikačné vlastnosti. Aktívne uhlie je známe svojou schopnosťou pohlcovať nečistoty, toxíny a zbytky oleja, čo prispieva k čistejšej a zdravšej pokožke.

Protex Detox Charcoal mydlo ničí 99% baktérií, čo pomáha udržiavať ruky čisté a hygienicky bezpečné. Jeho antibakteriálne vlastnosti prispievajú k prevencii rôznych ochorení a šíreniu infekcií.

Taktiež vytvára ochrannú vrstvu na pokožke, ktorá pomáha udržiavať jej prirodzenú vlhkosť a chrániť ju pred vysúšaním. Toto mydlo je vhodné na každodenné použitie a môže sa používať niekoľkokrát denne.

Protex mydlo Detox Charcoal je skvelou voľbou pre tých, ktorí sa zaujímajú o maximálnu hygienu a detoxikáciu pokožky. Jeho antibakteriálne vlastnosti spolu s účinkami aktívneho uhlia poskytujú celkovú ochranu a čistotu. S použitím tohto mydla sa môžete cítiť istí, že vaša pokožka je čistá, zdravá a chránená.

Po - PIA 08:00 - 18:00