BANQUET POKRIEVKA SKLO SMART PLUS 26CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,59
Bez DPH 5,49

BANQUET POKRIEVKA  SKLO SMART PLUS 26CM

BANQUET Sklenená pokrievka Smart Plus, 26 cm - Praktická ochrana a efektívne varenie

BANQUET Sklenená pokrievka Smart Plus, s priemerom 26 cm, je skvelým doplnkom pre vaše panvice a hrnce. Táto pokrievka je vyrobená z kvalitného tvrdeného skla, čo zabezpečuje odolnosť voči teplu a nárazom. Jej tepelne odolný nylonový úchyt pridáva na praktickosti a pohodlnom používaní.

Hlavné vlastnosti produktu:

Univerzálna veľkosť: Pokrievka je navrhnutá pre panvice a hrnce s priemerom 26 cm. Je to ideálna voľba pre rôzne nádoby, čo znamená, že ju môžete využiť vo viacerých situáciách.

Tvrdené sklo: Vyrobená z kvalitného tvrdeného skla, pokrievka je odolná voči teplu a nárazom. Môžete ju používať na varenie pri vyšších teplotách bez obáv.

Skladovateľný úchyt: Nylonový úchyt na pokrievke je tepelne odolný a zároveň flexibilný. Pri skladovaní ho môžete sklopiť, čo šetrí miesto v skrinke alebo na polici.

Praktické použitie: Sklenená povrch pokrievky vám umožňuje sledovať pokrok vašich pokrmov počas varenia bez potreby zdvíhať pokrievku. To prispieva k účinnejšiemu vareniu a udržiavaniu tepoty.

BANQUET Sklenená pokrievka Smart Plus je dokonalým spoločníkom pre vaše kuchynské dobrodružstvá. Jej kombinácia kvalitného skla a praktického úchytu vám uľahčí pripravovať chutné jedlá a udržiavať tepotu v nádobách. Objednajte si ju ešte dnes a začnite využívať jej výhody pri varení.

Po - PIA 08:00 - 18:00