TESCOMA PODLOŽKA NA PEČENIE DELÍCIA SILICONPRIME 40X30CM UNIVERZÁLNA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,99
Bez DPH 8,33

TESCOMA PODLOŽKA NA PEČENIE DELÍCIA SILICONPRIME 40X30CM UNIVERZÁLNA

Podložka na pečenie DELÍCIA SiliconPRIME 40 x 30 cm, univerzálna, je výborným pomocníkom pri príprave pečených cukroviniek a ďalších pokrmov v rúre na pečenie. Tu sú niektoré informácie o tejto podložke:

Univerzálny Rozmer:

S rozmermi 40 x 30 cm je táto podložka univerzálna a vhodná na použitie na plechu alebo rošte. To vám umožňuje prispôsobiť ju rôznym typom pečenia.

Rovnomerné Prepečenie:

Pomocou tejto podložky sa pokrmy prepečú rovnomerne. Silikónový materiál umožňuje dobrú cirkuláciu tepla a zabezpečuje, že jedlo sa nepripáli a nelepí na povrch.

Vhodná na Miesenie a Tvarovanie:

Okrem pečenia je podložka vhodná aj na miesenie cesta, tvarovanie cukroviniek, cukrárskych dekorácií a ďalších pečivových prác.

Materiál a Odolnosť:

Podložka je vyrobená zo žiaruvzdorného silikónu, odolného do teploty 230 °C. Tento materiál je bezpečný a vhodný pre rôzne teploty v rúre.

Vhodné do Umývačky:

Je určená na opakované použitie a môže byť umývaná v umývačke riadu, čo uľahčuje čistenie.

Podložka na pečenie DELÍCIA SiliconPRIME 40 x 30 cm, univerzálna, ponúka všestranné využitie a zabezpečuje, že vaše pokrmy budú rovnomerne upečené a nelepia sa. Pred použitím odporúčame skontrolovať návod od výrobcu a postupovať podľa bezpečnostných pokynov.

Po - PIA 08:00 - 18:00