ORION PEKÁČ GRANDE AROMA 43X30X11,5CM SKLENÁ POKRIEVKA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
42,99
Bez DPH 35,83

ORION PEKÁČ GRANDE AROMA 43X30X11,5CM SKLENÁ POKRIEVKA

Pekáč GRANDE s rozmermi 43x30x11,5 cm je viacúčelovým nástrojom pre prípravu vašich obľúbených jedál. S profilovaným dnom ho môžete využiť ako klasický pekáč na mäso v rúre, ako panvicu na pečenie a vysmážanie alebo ako aromatizovaný pekáč so sklenenou pokrievkou. Pokrievka s aróma úchytom umožňuje jemné dávkovanie tekutých dochucovadiel, ako sú oleje či víno, bez potreby zdvihnutia pokrievky.

Tento pekáč má kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT v 2 vrstvách, čo umožňuje prípravu pokrmov s minimálnym množstvom tuku. Vonkajší povrch je pokrytý nepriľnavým povrchom PTFE, vďaka čomu ho môžete použiť na rôznych typoch tepelných zdrojov vrátane indukčných. Môžete ho použiť aj v rúre s pokrievkou do maximálnej teploty 200 °C, bez pokrievky do maximálnej teploty 230 °C.

Pekáče sú ľahké a vďaka držiakom sa pohodlne zmestia do rúry. Materiál zliatiny hliníka s nepriľnavým povrchom a sklenená pokrievka s nerezovým aróma lievikom zabezpečujú kvalitu a dlhú životnosť. Odporúča sa používať kuchynské chňapky pri manipulácii. Pekáč je vhodný na umývanie v umývačke na riad a do chladničky. Vzhľadom k možnej oxidácii dna v dôsledku agresívnych čistiacich prostriedkov to však nemá žiadny vplyv na proces varenia ani zdravotnú nezávadnosť.

Po - PIA 08:00 - 18:00