PARODONTAX ZUBNÁ PASTA OCHRANA ĎASIEN FRESH MINT 75ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,59
Bez DPH 4,66

PARODONTAX ZUBNÁ PASTA OCHRANA ĎASIEN FRESH MINT 75ML

Parodontax zubná pasta Aktívna ochrana ďasien Fresh Mint je určená na starostlivosť o vaše zuby a ďasná s niekoľkými výhodami:

  • Ochrana ďasien: Táto zubná pasta je navrhnutá tak, aby poskytovala ochranu ďasien. Zdravá ďasná sú dôležité pre udržanie celkovej ústnej hygieny.
  • Ochrana pred problémami s ďasnami: Parodontax obnova ďasien pomáha zvrátiť prvotné príznaky s ďasnami, ako je krvácanie, ústup ďasien, opuch alebo zápal ďasien.
  • Odstraňovanie zubného povlaku: Zubný povlak môže byť hlavným problémom problémov s ďasnami. zubná pasta pomáha odstraňovať zubný povlak a baktérie, čím pomáha udržiavať zuby a ďasná zdravé.
  • Podpora procesu obnovy ďasien: Parodontax Aktívna obnova ďasien podporuje prirodzený proces ďasien a pomáha obnovovať ďasná, ktoré pevne priliehajú k zubom.

Celkovo ide o zubnú pastu, ktorá je navrhnutá tak, aby pomáhala udržiavať vaše zuby a zdravé a chránené pred problémami s ďasnami. Pravidelné používanie tejto pasty by mohlo prispieť k celkovej ústnej hygiene a zdraviu ústnej dutiny.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00