TESCOMA PAPU PAPI DÓZA NA SUŠENÉ MLIEKO RUŽOVÁ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,60
Bez DPH 5,50

TESCOMA PAPU PAPI DÓZA NA SUŠENÉ MLIEKO RUŽOVÁ

Dóza na sušené mlieko PAPU PAPI v ružovej farbe je užitočným kontejnerom na uloženie až troch porcií sušeného mlieka a ľahkú prípravu detských pokrmov, najmä pri cestovaní. Táto dóza je vyrobená pomocou unikátnej technológie nanoCARE™ az prvotriedneho plastového materiálu, ktorý sa používa v oblasti zdravotníctva. Vďaka tomu je antibakteriálna, odstraňuje znečistenie a nepohlcuje pachy.

Hlavné vlastnosti dózy na sušené mlieko PAPU PAPI zahŕňajú:

Uloženie sušeného mlieka: Dóza umožňuje uloženie až troch porcií sušeného mlieka, čo je užitočné, ak máte malé dieťa a potrebujete mať mlieko pripravené na cestách.

Jednoduchá príprava detských pokrmov: Dóza vytvára prípravu detských pokrmov, pretože môžete mať sušené mlieko ľahko dostupné.

Antibakteriálne a ekologické: Dóza je vyrobená tak, aby bola antibakteriálna a odolná voči znečisteniu. Tým sa zabezpečuje, že pokrmy budú bezpečné a zdravé. Táto dóza je tiež ekologická a môže byť znova použitá.

Jednoduchá údržba: Po použití možno jednoducho umyť bez použitia saponátu, a nie je nutné umývať v umývačke riadu. Dózu je možné tiež sterilizovať, čo je užitočné pre udržanie hygieny.

Táto dóza na sušené mlieko je praktickým a hygienickým nástrojom pre rodičov, ktorí cestujú s malými dětmi, a potrebujú spôsob, ako pripraviť mlieko alebo detské pokrmy na cestách. Je navrhnutý tak, aby bola trvanlivá a užitočná na každodenné použitie.

Po - PIA 08:00 - 18:00