TESCOMA PAPU PAPI DÓZA 2KS MODRÁ 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,60
Bez DPH 5,50

TESCOMA PAPU PAPI DÓZA 2KS MODRÁ 150ML

Dóza PAPI s objemom 150 ml, ktorá je obsiahnutá v dvojici, v modrej farbe, je užitočným nástrojom na skladovanie, prenášanie a podávanie detských pokrmov. Tieto dózy sú vyrobené pomocou technológie nanoCARE™ az prvotriedneho plastového materiálu, ktorý sa používa v oblasti zdravotníctva. Vďaka tomu sú antibakteriálne, odolávajú znečisteniu a nepohlcujú pachy.

Hlavné vlastnosti dózy PAPU PAPI 150 ml zahŕňajú:

Uloženie a prenesenie pokrmov: Tieto dávky sú pre skladovanie, prenos a podávanie vhodných pokrmov. Môžu byť spojené s prenosom jedla, aby bolo jednoduché krmiť dieťa doma aj na cestách.

Antibakteriálne a ekologické: Dózy sú navrhnuté tak, aby boli antibakteriálne, čo zaisťuje, že jedlo zostane čisté a bezpečné. Sú tiež ekologické a môžu byť znova pripojené.

Jednoduchá údržba: Po použití možno dózy jednoducho umyť bez použitia saponátu, a nie je nutné umývať v umývačke riadu. Dózy je možné tiež sterilizovať, čo je užitočné pre udržanie hygieny.

Tieto dózy sú praktickým a hygienickým nástrojom pre rodičov, ktorí potrebujú jednoduchý spôsob, ako skladovať a podávať pokrmy svojim deťom. Sú navrhnuté tak, aby boli trvanlivé a vhodné na každodenné použitie.

Po - PIA 08:00 - 18:00