PALMOLIVE SPRCHOVÝ GÉL WELNESS MASSAGE 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,39
Bez DPH 2,83

PALMOLIVE SPRCHOVÝ GÉL  WELNESS MASSAGE 500ML 

Palmolive sprchový gél Wellness Massage je navrhnutý tak, aby vás rozmaznával a zároveň vám umožnil pocítiť prírodnú silu počas vašej každodennej rutiny. Obsahuje morskú soľ a extrakt z aloe, ktoré poskytujú prírodný a osviežujúci zážitok počas sprchovacej kúpeľa.

Tento sprchový gél má jemné a dermatologicky testované zloženie, ktoré zanecháva pokožku hebkú a jemnú. Jeho jednoduché zloženie je inšpirované prírodou a je vyrobené z 95 % prírodného pôvodu*. To znamená, že Palmolive sa zaviazal k udržateľnosti a zodpovednému získavaniu zdrojov**.

Vďaka svojim vlastnostiam 95% biologicky rozložiteľnými zložkami a bez mikroplastov, spolu so 100% recyklovanou plastovou fľašou, ktorá je opäť recyklovateľná, tento sprchový gél podporuje ohľaduplný prístup k životnému prostrediu.

Prichádzať sa môžete postarať sa nielen do prírody, ale aj vedieť, že svoju sprchu podporujete udržateľnú a chrániťe planétu. Vďaka Palmolive Wellness Massage sprchovému gélu sa môžete vrátiť k sebe a cítiť sa osvieženie a rozmaznanie počas svojej každodennej sprchy.

Po - PIA 08:00 - 18:00