PALMOLIVE SPRCHOVÝ GÉL BLACK ORCHID 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,39
Bez DPH 2,83

PALMOLIVE SPRCHOVÝ GÉL BLACK ORCHID  500ML

Palmolive sprchovací gél Naturals Black Orchid je produkt, ktorý vás vtiahne do prírody každýkrát, keď vstúpite do sprchy. Jeho vôňa čiernej orchidey zanecháva celé telo krásne prevoňané a poskytuje príjemný zážitok z každého sprchovania.

Tento sprchový gél bol dermatologicky testovaný a má neutrálne pH, čo je šetrné k pokožke a zabezpečuje, že sa bude dobre hodí pre rôzne typy pokožky.

Palmolive si urobil záväzok k prírode, udržateľnosti a zodpovednému získavaniu zdrojov. Aby splnili tento záväzok, 95% zloženie tohto sprchového gélu je biologicky rozložiteľné, čo znamená, že sa prirodzene rozkladá a neznečisťuje životné prostredie. Ďalej, tento produkt neobsahuje mikroplasty, ktoré sú známe svojím negatívnym vplyvom na životné prostredie. Okrem toho, Palmolive používa 100% recyklovanú plastovú fľašu, čo prispeje k zníženiu odpadu a podporuje opätovné využitie materiálov.

Takže každýkrát, keď použijete sprchový gél Palmolive Naturals Black Orchid, nielenže si doprajete prírodný zážitok, ale tiež podporujete udržateľnosť a staráte sa o životné prostredie.

Po - PIA 08:00 - 18:00