Akcia
PALETTE COLOR CREME 7-77 INTENZÍVNY MEDENÝ Teta leták

PALETTE COLOR CREME INTENZÍVNY MEDENÝ 7-77

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,29
Bez DPH 2,74

PALETTE COLOR CREME  INTENZÍVNY MEDENÝ 7-77

Silan Fresh Sky je aviváž určená na pranie bielizne, ktorá prinesie do vášho každodenného života sviežosť podobnú pocitu rannej prechádzky na čerstvom vzduchu. Táto aviváž je navrhnutá tak, aby vaša bielizeň bola nielen hebká, ale aj s neuveriteľne jemnou a sviežou vôňou. Sľubuje až 140 dní intenzívnej sviežosti, čo znamená, že vaša bielizeň si udrží svoju čerstvosť a sviežosť dlhšie.

Hlavnými atribútmi Silanu Fresh Sky sú:

Efekt kapsulí: Obsahuje unikátne parfumované perly, ktoré sa počas prania vniknú do vašej bielizne. Po oblečení sa tieto perly uvoľňujú pri každom pohybe a dotyku, čo vytvára trvácu a príjemnú vôňu sviežosti na vašej bielizni.

Jednoduché dávkovanie: Aviváž sa jednoducho dávkuje podľa pokynov na etikete výrobku. Pomocou uzáveru fľaše odmerajte správne množstvo aviváže a nalejte ju priamo do priehradky na aviváž vo vašej práčke. Pokyny pre správne dávkovanie sú uvedené na obale.

30 ml pre hebké prádlo (pranie v práčke)

45 ml pre veľmi hebké prádlo (pranie v práčke)

15 ml pre hebké prádlo (ručné pranie)

Upozornenie: Silan Fresh Sky je určený iba na pranie a nie na riedenie. Aviváž nepoužívajte na horúcich povrchoch alebo mokrých povrchoch. Aviváž uchovávajte mimo dosahu detí a nepreplachujte ju do záchodu. Ak budete potrebovať viac aviváže, náhradné balenia sú k dispozícii.

Silan Fresh Sky je vhodným spoločníkom pre vašu bielizeň, ktorý vám poskytne dlhotrvajúcu sviežosť a hebkosť po celé týždne.

Po - PIA 08:00 - 18:00