Akcia
OLD SPICE DEODORANT TIGERCLAW 150ML Teta leták

OLD SPICE DEODORANT TIGERCLAW 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 8%
3,09 3,39
Bez DPH 2,58

OLD SPICE DEODORANT TIGERCLAW 150ML

Old Spice deodorant Tiger Claw vo verzii v spreji s objemom 150 ml. Tento dezodorant je určený pre mužov a je popísaný ako zosilňujúci mužnú silu a vhodný pre sebavedomých a charizmatických mužov, ktorí si uvedomujú, že dobre dávajú je dôležité.

Popis značky Old Spider je zvýraznený, že ponúkajú širokú škálu modelov pre rôzne dezodoranty s dynamickým a neokázalým životným štýlom. Old Spice Tiger Claw je charakterizovaný vôňou grapefruitu, krvavého pomaranča a čistého pižma, ktorý by mala byť osviežujúca a povzbudzujúca.

Tento dezodorant sa reklamuje s dlhotrvajúcou sviežosťou a deklaruje účinnú ochranu pred zápachom po dobu až 48 hodín. Zároveň sa zmierňuje, že pôsobí ako ochranný štít proti bielym stopám a žltým škvrnám na oblečení.

Vzhľadom na to, že ide o dezodorant v spreji, upozornenie na bezpečnostné opatrenia je dôležité. Možno by ste mali byť radšej pri používaní aerolínií a odporúčali sme uvedené v sieti, aby sa minimalizovali riziká.

Pokiaľ máte záujem o tento produkt, odporúčam si prečítať návod na použitie a odporúčanie výrobcu, aby ste získali lepšiu predstavu o tom, čo môžete očakávať, ak budete používať bezpečne a spoľahlivo.

Po - PIA 08:00 - 18:00