Akcia
OLD SPICE DEODORANT  ROCK 150ML Teta leták

OLD SPICE DEODORANT ROCK 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 8%
3,09 3,39
Bez DPH 2,58

OLD SPICE DEODORANT  ROCK 150ML

Old Spice antiperspirant sprej "Rock" s objemom 150 ml je súčasťou kolekcie, ktorá je inšpirovaná najsviežejšími miestami na Zemi. V tomto prípade bola inšpirácia čerpaná zo sopiek - miest, kde sa rodia najmladšie skaly. Tento antiperspirant vám prinesie pocit, akoby ste sa umývali skalami a zároveň budete cítiť ako rockstar, pretože ste hviezdou a svojim spôsobom sa odvážite a unikátne.

Vôňa antiperspirantu "Rock" prináša sviežosť živej planéty s tónmi citrusov a živice. Táto jedinečná vôňa vás bude sprevádzať počas vášho každodenného dobrodružstva a môže vás inšpirovať aj novým zážitkom.

Slogan "Prineste si teda vôňu svojich dobrodružstiev domov alebo neste vôňu dobrodružstiev, na ktoré ste sa zatiaľ nevydali. Nebudeme súdiť. Jednoducho buďte sami sebou." okrem toho, že tento antiperspirant môže pridať do vášho života novú dimenziu a unikátnu vôňu, ktorá vás bude sprevádzať na ceste k dobrodružstvám. Zároveň vás vyzývate, aby ste sa nebáli byť sami sebou a nechali sa dosiahnuť novými zážitkami a vôňami.

Ak teda podporujem antiperspirant s unikátnou vôňou, inšpirovanou sopkami a dobrodružstvom, potom by vás "Old Spice antiperspirant sprej Rock" mohol zaujať a pridať do vášho každodenného života novú sviežosť a sebavedomie.

Po - PIA 08:00 - 18:00