ORION OBEDÁR ALMI 3X1,15L 15X15CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

ORION OBEDÁR ALMI 3X1,15L 15X15CM

Obedár UH Almi je praktický plastový obedový kontajner určený na prenášanie a uchovávanie potravín. Svojím hranatým tvarom a 3 miskami je ideálny na usporiadanie viacerých jedál v jednom obale. Každá miska je vybavená viečkom, ktoré sa jednoducho zopne pomocou spony, čo zabezpečuje bezpečné uzavretie a minimalizuje riziko vyliatia obsahu.

Tento obedár je vyrobený z odolného plastu, čo zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. S rozmermi 15x15 cm a výškou 19/24 cm ponúka dostatočný priestor pre uskladnenie jedál. Každá miska má objem 1,15 litra, čo umožňuje uskladnenie rôznych porcií jedál.

Jedna z výhod tohto obedára je možnosť umiestniť ho do umývačky na riad, chladničky alebo mrazničky, čo zaisťuje ľahkú údržbu a flexibilitu pri uskladňovaní potravín. Treba však mať na pamäti, že do mikrovlnnej rúry môžete vložiť len misku bez viečka.

S touto praktickou obedovou nádobou budete mať vaše jedlo vždy dobre usporiadané a chránené, či už doma, v práci alebo na cestách. Ideálny spoločník pre každodenné použitie!

Po - PIA 08:00 - 18:00