FESTA NOŽNICE TECHNICKÉ 65/220MM IT507

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,89
Bez DPH 4,91

FESTA NOŽNICE TECHNICKÉ 65/220MM IT507

Nožnice 65/220 mm Profi kuchynské na hydinu, nerez

Popis produktu: Tieto profesionálne kuchynské nožnice sú špeciálne navrhnuté pre rezanie hydiny a iných potravín. Sú vyrobené z nerezovej ocele (INOX), čo zaručuje ich odolnosť voči korózii a dlhú životnosť. Nožnice majú dĺžku 220 mm a čepeľ dlhú 65 mm, čo umožňuje presné a pohodlné rezanie rôznych druhov hydiny a iných surovín.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Profesionálne kuchynské nožnice na hydinu
  • Materiál: Čeľuste nožníc sú vyrobené z nerezovej ocele (INOX), čo zaisťuje ich odolnosť voči korózii a zabezpečuje dlhú životnosť.
  • Rukoväť: Nožnice majú pogumovanú rukoväť, čo zabezpečuje vyšší komfort pri práci a pevný úchop nástroja.
  • Univerzálnosť: Nožnice sú univerzálne použiteľné a môžu byť využité nielen v domácnosti, ale aj v profesionálnych kuchyniach.
  • Hmotnosť: Nožnice majú hmotnosť 190 g, čo je ideálna pre pohodlné a precízne rezanie.

Tieto profesionálne kuchynské nožnice sú vynikajúcim nástrojom pre kuchárov, šéfkuchárov, remeselníkov a majstrov, ktorí potrebujú spoľahlivý a efektívny nástroj pre rezanie hydiny a ďalších potravín. Ich kvalitný materiál a pogumovaná rukoväť zabezpečujú komfort a výkonnosť pri práci.

Nožnice sú vhodné na rezanie kuracieho mäsa, králičieho mäsa, husacieho mäsa, kačacieho mäsa a ďalšej hydiny. Sú vhodné pre všetky druhy potravín, ktoré vyžadujú presné a bezpečné rezanie. Ich univerzálnosť umožňuje ich využitie nielen v domácnostiach, ale aj v profesionálnych reštauráciách a kuchyniach.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00