Akcia
NIVEA TELOVÉ MLIEKO LEMONGRASS 400ML Teta leták

NIVEA TELOVÉ MLIEKO LEMONGRASS 400ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,49
Bez DPH 5,41

NIVEA TELOVÉ MLIEKO LEMONGRASS 400ML

Nivea telové mlieko Lemongrass  400 ml je skvelým spôsobom, ako poskytuje a poskytuje vašu intenzívnu hydratáciu osviežujúcu vôňu citrónovej trávy. Toto telové mlieko od Nivea je uvedené tak, aby sa vaša pokožka hydratovala počas 48 hodín a zároveň ju zanechalo s pocitom hladkosti a vyzerá zdravo.

Jeho obohatená formulácia obsahuje sérum hĺbkovej starostlivosti Nivea a sezamový olej, ktoré spoločne rozmaznávajú pokožku s komplexným ozdravujúcim zložením 5v1:

  • Poskytuje 48 hodín intenzívnej hydratácie, čo znamená, že vaša pokožka bude udržiavaná vlhká a zabezpečená pred vysúšaním.
  • Chráni pokožku pred vysúšaním a udržiavaním zdravia.
  • Poskytuje hladký pocit na koži, čo zvyšuje komfort vášho tela.
  • Jeho nemastná textúra umožňuje nájsť absorpciu bez mastného pocitu.
  • Zanecháva pleť zdravo vyzerajúcou a revitalizovanou.

Toto telové mlieko dokáže transformovať takú pokožku na výrazne hladšiu a zdravo vyzerajúcu. Jeho ľahké zloženie už po jednej aplikácii zanechá vašu pokožku dobre vyživenú a hebkú, pričom poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu počas 48 hodín.

Ak telové mlieko, ktoré poskytne vašu kožu intenzívnu hydratáciu a zároveň ju ošetrí osviežujúcou vôňou trávy, Nivea telové mlieko Lemongrass je skvelou liečbou. Jeho výhody, že vaša pokožka bude vynikajúco starostlivo upravená a vyživená.

Po - PIA 08:00 - 18:00