NIVEA STICK MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

NIVEA STICK  MEN BLACK &  WHITE INVISIBLE ORIGINAL 50ML

Nivea Men tuhý antiperspirant Black & White Invisible Original je antiperspirant navrhnutý pre mužov, ktorý ponúka niekoľko výhod a vlastností. Tu je niekoľko dôležitých informácií o tomto produkte:

  • 48-hodinová ochrana : Tento antiperspirant poskytuje ochranu pred potením a silným zápachom až po dobu 48 hodín, čo znamená, že môžete cítiť istotu počas celého dňa.
  • Moderný dizajn : Produkt je prezentovaný v novom modernom dizajne a má povzbudzujúcu mužnú vôňu, čo môže byť príjemný pre mužov.
  • Ekologické balenie : Balenie je 100% recyklovateľné a používa o 30% menej plastov, čo je krokom smerom k udržateľnejšiemu prístupu k obalovým materiálom.
  • Ochrana oblečenia : Tento antiperspirant obsahuje unikátnu patentovanú časť, ktorá umožňuje vzniku bielych stôp na čiernom oblečení a pomáha predchádzať vzniku žltého škvŕn na bielom oblečení, čo je problém, ktorý môže nastať s niektorými inými antiperspirantmi.

Celkovo ide o produkt, ktorý kombinuje dlhotrvajúcu ochranu pred poškodením a zápachom s ohľadom na životné prostredie a ochranu oblečenia. Je navrhnutý tak, aby vyhovoval modernému mužovi. Pred použitím však vždy odporúčame pozrieť sa na návod na obale a dodržiavať odporúčané postupy pre aplikáciu antiperspirantu.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00