NIVEA KRÉM Q10 ENERGY DUO DEŇ + NOC 2X50M

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
18,99
Bez DPH 15,83

NIVEA KRÉM Q10 ENERGY DUO DEŇ + NOC 2X50M

Nivea krém Q10 Energy DUOPACK obsahuje dva produkty: denný a nočný krém určený na starostlivosť o pleť a redukciu príznakov starnutia.

Denný krém:

  • Koenzým Q10 : Obsahuje koenzým Q10, ktorý je 100 % identický s pokožkou a pomáha udržiavať energetický metabolizmus pleti. Tento koenzým spolu s vitamínom C a E pôsobí ako antioxidant, chráni pleť pred oxidačným stresom a neutralizuje voľné radikály, ktoré môžu pleť poškodzovať.
  • Hydratácia a spevňovanie : Krém hydratuje pleť počas celých 24 hodín a pomáha redukovať jemné linky. Taktiež zlepšuje schopnosť pleti odolávať únavou a povzbudzuje mdlú pleť.
  • Ochrana pred UV žiarením : Obsahuje UVA/UVB ochranu s podporou SPF 15, čo chráni pleť pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia a pomáha predchádzať tvorbe vrások.

Nočný krém:

  • Koenzým Q10 : Nočný krém taktiež obsahuje koenzým Q10 spolu s vitamínom C a E, aby chránil pleť pred oxidačným stresom a voľnými radikálmi počas noci.
  • Hydratácia a regenerácia : Zlepšuje hydratáciu pleti a jej ochrannú bariéru. Po 8 hodinách spánku môže pôsobiť žiarivejšie a regenerovanejšie.
  • Redukcia príznakov únavy a starnutia : Pomáhajú hlavné príznaky únavy pleti, ako sú jemné linky a dlhý vzhľad. Po 2 používaní môže pleť pôsobiť mladšie a pevnejšie.

Tento duopack je určený na celodennú a celonočnú starostlivosť o pleť s cieľom zlepšiť jej vzhľad, zvýšiť hydratáciu a redukovať príznaky starnutia. Je dôležité používať tieto krémy podľa výsledkov na obale pre dosiahnutie najlepších výsledkov.

Po - PIA 08:00 - 18:00