NIVEA KRÉM HYDRA SKIN EFFECT NOC 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,99
Bez DPH 9,99

NIVEA KRÉM HYDRA SKIN EFFECT NOC 50ML

Nivea hydratačný nočný Hydra Skin Effect je navrhnutý tak, aby zabezpečil vašu potrebnú hydratáciu a starostlivosť počas spánku.

  • Kyselina hyalurónová : Tento krém obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha aktivovať pleťové bunky. To zvyšuje prirodzenú schopnosť pleti udržiavať vlhkosť a hydratovať sa. je hydratovaná pleť, ktorá je pružnejšia a pevnejšia.
  • Nočná regenerácia : Krém je určený na použitie počas noci, kedy pleť pracuje na svojej regenerácii. Pomáha pleťovej bariére obnoviť, čo znamená, že môžete ráno prebudiť s odýchnutou a žiarivou pleťou.
  • 72-hodinová hydratácia : Tento krém má dlhotrvajúci hydratačný účinok až 72 hodín, čo znamená, že vaša pleť bude hydratovaná aj počas ďalších dní.

Používanie nočného krému je dôležitou súčasťou starostlivosti o pleť, pretože umožňuje regenerovať sa a doplniť, ktorú pokožku strácame počas dňa. Krém má príjemnú textúru, ktorá dobre vpíja do pokožky. Je dôležité používať ho pravidelne počas večera pred spaním, aby sa dosiahli optimálne výsledky.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00