NIVEA KRÉM HYDRATAČNÝ SKIN EFFECT DUO DEŇ+NOC 2X50M

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,99
Bez DPH 16,66

NIVEA KRÉM HYDRATAČNÝ SKIN EFFECT DUO DEŇ+NOC 2X50M

NIVEA Hydratačný denný a nočný krém Hydra Skin je dvojdielny krémový balíček, ktorý ponúka hĺbkovú hydratáciu pleti až na 72 hodín. Tento je navrhnutý tak, aby pleť poskytovala dostatočnú vlhkosť, čo je kľúčové pre zachovanie jej mladistvosti a prevencie tvorby vrások.

Denný hydratačný gél Hydra Skin Effect obsahuje čistú kyselinu hyaluronovú, ktorá je prirodzene prirodzená v našej pleti, ale s vekom sa jej hladina znižuje. Táto složka pomáha zabezpečiť optimálnu hydratáciu pleti. Krém má ľahkú gélovú predstavu, ktorá nezanechá mastný film na pleti. Denný krém hydratuje a osviežuje pleť a môže byť použitý každý deň.

Noční krém-krém Hydra Skin Effect obsahuje tiež kyselinu hyaluronovú, ktorá pleťové bunky a pomáha obnoviť pleť počas noci. Tento nočný krém je navrhnutý tak, aby pleť regenerovala počas spánku a poskytla vám hlbokou hydratáciu na nasledujúce dni. Použitím tohto krému počas noci môžete prebudiť s odpočinkom a žiarivou pleťou.

NIVEA Hydratační denný a nočný krém Hydra Skin Effect je ideálny pre tie, ktoré si chcú dať pleti dlhotrvajúcu hydratáciu a starostlivosť, a to počas dňa, teda počas noci. Krémový balíček ponúka komplexnú starostlivosť o pleť a môže pomôcť spomaliť predčasné starnutie pleti a zvýšiť jej elasticitu a pevnosť.

Po - PIA 08:00 - 18:00