NIVEA DEODORANT MEN BLACK & WHITE INVISIBLE ULTIMATE IMPACT 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

NIVEA DEODORANT MEN BLACK & WHITE  INVISIBLE ULTIMATE IMPACT 150ML

NIVEA MEN Sprej antiperspirant Black & White Invisible Ultimate Impact." Je určený pre mužov, ktorí očakávajú, že bude účinný s potom a zápachom, zatiaľ čo bude jemný k ich obľúbeným tričkám. Je k dispozícii vo forme spreja a má objem 150 ml.

Tento antiperspirant je špeciálny tím, že etylalkohol. To znamená, že jeho zloženie nezahŕňa tento typ alkoholu, čo môže byť výhodné pre tých, ktorí uprednostňujú produkty bez alkoholu kvôli možnému typu mozgovej kôry.

Hlavnou výhodou tohto antiperspirantu je, že poskytuje dlhotrvajúcu ochranu proti potu a zápachu, ale zároveň nemal zanechávať stopy na oblečení. To znamená, že by spôsoboval škvrny na tmavých ani svetlých textíliách, čo môže byť veľmi užitočnou vlastnosťou pre mnohých používateľov.

Jednou z významných výhod je aj to, že vďaka svojmu zloženiu by mal byť šetrný k oblečeniu a zabrániť vzniku nežiaducich žltých alebo bielych škvŕn na tričkách či odevných kúskoch.

Ak teda antiperspirant, ktorý je účinný, šetrný k oblečeniu a nezanecháva na ňom žiadne škvrny, mohol by byť tento NIVEAMEN Sprej antiperspirant Black & White Insible Ultimate Impact vhodný pre vás.

Po - PIA 08:00 - 18:00