NIVEA CELLULAR HYALURON SÉRUM 30ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
16,89
Bez DPH 14,08

NIVEA CELLULAR HYALURON SÉRUM 30ML

Nivea profesionálne sérum Cellular Hyaluron je produkt vyrobený o starostlivosť o pleť a má niekoľko významných vlastností:

  • Čistá kyselina hyalurónová : Toto sérum obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá je známa svojou schopnosťou viazať a pomáha hydratovať pokožku. Kyselina hyalurónová je jedným z hlavných zložiek, ktoré vytvárajú k vyhladeniu jemných línií a vrstiev.
  • 9 % komplexných účinných látok : Sérum obsahuje 9 % komplexných účinných látok, ktoré pomáhajú vyplňovať a hydratovať pokožku.
  • Intenzívna hydratácia počas 24 hodín : Poskytuje pleti intenzívnu hydratáciu počas celého dňa, čo pomáha predchádzať tvorbe vrások spojených s dehydratovanou pokožkou.
  • Výsledky po 7 dňoch : Po 7 dňoch používania môže byť pleť vyplnenejšia a pevnejšia. Jemné linky a vrásky môžu byť vyhladené, pleť môže získať žiarivý vzhľad.

Toto sérum je určené tak, aby pomohlo pleti získať hydratáciu a redukciu príznakov starnutia. Je dôležité používať sérum pravidelne podľa návodu na obale a vybrať produkt, ktorý vyhovuje vášmu typu pleti a potrieb.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00