NIVEA CELLULAR SÉRUM EXPERT LIFT 30ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
16,99
Bez DPH 14,16

NIVEA CELLULAR SÉRUM EXPERT LIFT 30ML

Nivea Sérum Cellular Expert Lift je produkt, ktorý je určený na starostlivosť o pokožku, najmä pri príznakoch starnutia. Jeho hlavné výhody a účinky zahŕňajú:

  • Pomoc pri boji proti vráskam a jemným linkám: Sérum obsahuje bakuchiol, látka, ktorá pripomína účinky retinolu, nie je šetrnejšia na citlivú pleť. redukovať jemné linky a vrásky, zlepšuje štruktúru pokožky a stimuluje tvorbu pokožky.
  • Stimulácia obnovy buniek: Sérum stimuluje obnovu buniek, čo môže prispieť k mladšiemu vzhľadu pleti.
  • Okamžitý liftingový efekt: Okrem poskytujúcich výhod poskytuje Nivea Sérum aj okamžitý liftingový efekt. Tento efekt je dôležitý na troch d
  • Vhodné pre citlivú pleť: Bakuchiol je vhodný aj pre citlivú pleť, takže môže byť dobrou citlivosťou pre tých, ktorí by inak nemohli používať prípravky s retinolom.
  • Výsledky za krátky čas: Sérum zložky, ktoré by mali zlepšiť zlepšenie už po krátkej dobe používania.

Výber produktu na starostlivosť o pokožku závisí od individuálnych potrieb a preferencií. Ak pomôže produkt, ktorý môže pomôcť v boji proti starnutiu pokožky a poskytne okamžitý liftingový efekt, Nivea Sérum Cellular Expert Lift by mohlo byť pre vás zaujímavé. Je dôležité mať na pamäti, že každý druh pleti je jedinečný, a preto by bolo vhodné konzultovať s dermatológom alebo špecialistom na starostlivosť o pleť pred používaním nového produktu.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00