NIVEA CELLULAR FILLER TÓNOVACÍ KRÉM 02 MEDIUM 4ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
16,59
Bez DPH 13,83

NIVEA CELLULAR FILLER TÓNOVACÍ KRÉM 02 MEDIUM  4ML

Nivea tónovací očný krém Cellular 02 stredne tmavý odtieň je korektor určený pre starostlivosť o očné okolie a má niekoľko významných vlastností.

  • Odtieň č. 02 – Stredne tmavý : Tento produkt je dostupný v stredne tmavom odtieni, čo znamená, že je vhodný pre tých, ktorí preferujú tmavší tón korektora.
  • Korektor s kyselinou hyalurónovou : Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá je známa svojou schopnosťou viazať schopnosť a môže pomôcť hydratovať citlivú pokožku okolo očí.
  • Zakrývanie kruhov pod očami : Je navrhnutý tak, aby zakrýval kruhy pod očami, čo je často problém spojený s únavou alebo nedostatkom spánku.
  • Redukcia vrások a jemných liniek : Kyselina hyalurónová v produkte navyše pomáha redukovať vrásky a jemné linky, čo môže prispieť k mladšiemu vzhľadu.
  • Hydratácia až na 24 hodín : Produkt ponúka hydratáciu až na 24 hodín, čo znamená, že sa staráte o hydratáciu očí po dlhý čas.

Celkovo ide o produkt, ktorý kombinuje korektor s cieľom hydratačnej starostlivosti a redukciu vrások, a je dostupný v stredne tmavom odtieni pre tých, ktorí to preferujú. Pred použitím vždy odporúča sa pozrieť na návod na obale alebo konzultovať s dermatológom, aby ste zistili, či je tento produkt vhodný pre vašu konkrétnu kožu a potreby.

Po - PIA 08:00 - 18:00