NATURELLA ULTRA NORMAL 40 KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,59
Bez DPH 5,49

NATURELLA ULTRA NORMAL 40 KS

Naturella Ultra hygienické vložky Normal v praktickom balení 40 kusov. Tieto vložky sú navrhnuté s dôrazom na vaše pohodlie a intímnu starostlivosť, pričom poskytujú vynikajúcu absorpčnú schopnosť a bezpečnosť.

Absorpčné jadro s vláknami dvojitého účinku: Vložky sú vybavené špeciálnym absorpčným jadrom obsahujúcim vlákna s dvojitým účinkom. Tieto vlákna nie len účinne absorbujú tekutiny, ale aj udržiavajú tvar vložky, čo poskytuje pohodlie pri každom pohybe.

Tenké a diskrétne: Naturella Ultra vložky sú navrhnuté s ohľadom na tenkosť, čo zabezpečuje maximálne pohodlie a diskrétnosť pri používaní.

Jemné pre pokožku s Dermacrem: Tieto vložky sú jedinými výrobkami dámskej hygieny vybavenými krémom Dermacrem. Dermacrem je suchá emulzia, ktorá pomáha chrániť pokožku pred podráždením, čím poskytuje starostlivosť o vaše intímne partie.

Vône pre dodatočnú sviežosť: Vložky sú dostupné v príjemných vôňach harmančeka, zeleného čaju a nechtíka. Tieto vône dodávajú dodatočnú sviežosť a zároveň prispievajú k celkovému pocitu čistoty.

Objednajte si Naturella Ultra hygienické vložky Normal ešte dnes a zažite spojenie komfortu, bezpečnosti a sviežosti v každom okamihu. Vytvorené pre vaše pohodlie a dôveru v každom dni!

 

Po - PIA 08:00 - 18:00