NATURELLA ULTRA NIGHT 28 KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

NATURELLA ULTRA NIGHT 28 KS

Naturella Ultra hygienické vložky Night v balení obsahujúcom 28 kusov. Tieto vložky sú navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie počas noci, poskytujúc vám nevyhnutnú ochranu.

Vlákna s dvojitým účinkom: Absorpčné jadro vložiek je vybavené špeciálnymi vláknami s dvojitým účinkom. Tieto vlákna nielen účinne absorbujú tekutiny, ale tiež pomáhajú udržať tvar vložky, čo je zvlášť dôležité počas nočného pohybu.

Jemné k pokožke s emulziou: Vložky sú navrhnuté s ohľadom na jemnosť k pokožke a obsahujú emulziu, ktorá poskytuje ochranu pokožky pred podráždením, čím zvyšuje pohodlie pri dlhodobom nosení.

Ultra tenké len 2 mm: Napriek svojej výkonnosti sú vložky Naturella Ultra Night ultra tenké, len 2 mm, čo zabezpečuje maximálne pohodlie počas spánku.

Schválené dermatológmi: Vložky sú schválené Skin Health Alliance (Aliancia pre zdravie pokožky), čo zaručuje ich bezpečnosť a dermatologickú testovanosť.

S vôňou harmančeka: Vôňa harmančeka dodáva vložkám príjemnú sviežosť, čo zvyšuje celkový pocit pohody.

Jednotlivo balené: Každá vložka je jednotlivo balená, čo zabezpečuje hygienu a pohodlie pri prenášaní.

Dlhšie vzadu: Vložky Naturella Ultra Night sú navrhnuté s dlhším zadným dielom v porovnaní s vložkami Naturella Ultra Normal, čo zabezpečuje lepšiu ochranu v oblasti chrbta a zároveň poskytuje spoľahlivú ochranu v noci.

Objednajte si Naturella Ultra hygienické vložky Night a získajte nevyhnutnú ochranu a pohodlie pre pokojný spánok každú noc. Vytvorené pre váš pokoj a bezpečnosť!

 

 

 

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00