MLYNČEK NA KORENIE MECHANICKÝ 22X6

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

MLYNČEK NA KORENIE MECHANICKÝ  22X6

BANQUET Mlynček na korenie AKCENT - perfektný spoločník pre všetkých milovníkov kuchynských dobrodružstiev a výnimočných chuťových zážitkov. Tento mlynček na korenie je navrhnutý tak, aby priniesol pohodlie, precízne brúsenie a výnimočný štýl do vášho kulinárskeho sveta.

Hlavné charakteristiky tohto mlynčeka na korenie AKCENT sú:

Kvalitný keramický frézovací mechanizmus: Tento mlynček je vybaveným pokročilým keramickým frézovacím mechanizmom, ktorý zaručuje presné a rovnomerne brúsenie korenín. Táto technológia umožňuje jemné a konzistentné brúsenie, čím zabezpečuje optimálnu chuť a arómu vašich pokrmov.

Nastaviteľné hrubé brúsenie: s mlynčekom AKCENT máte úplnú kontrolu nad hrúbkou m letia korenín. Jeho nastaviteľné hrubé brúsenie vám umožňuje prispôsobiť mletie presne podľa vašich preferencií - či už ide o hrubé mletie pre textúru alebo jemné mletie pre rovnomerne rozloženie chuti.

Vysoko kvalitná konštrukcia: Mlynček je vyrobený z odolnej nehrdzavejúcej ocele 201, ktorá zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči korózii. Plastové časti z ABS materiálu dodávajú mlynčeku ľahkosť a ergonomický dizajn.

Štýlový a praktický dizajn: Mlynček má kompaktné rozmery 22x6 cm, čo z neho robí skvelý prírastok do vašej kuchyne. Jeho moderný dizajn a atraktívny vzhľad mu umožňujú stáť ako funkčný doplnok aj ako elegantný dekoračný prvok na vašom kuchynskom pulte.

BANQUET Mlynček na korenie AKCENT je spoľahlivým nástrojom, ktorý vám umožňuje pridať čerstvé a jemne na mleté korenie do vašich pokrmov. Jeho precízne brúsenie, nastaviteľné mletie a výnimočná kvalita robia z neho neodmysliteľnú súčasť vašej kuchynskej výbavy. Rozveselíte svoje chuťové poháriky a zdôraznite chuť vašich receptov s BANQUET Mlynčekom na korenie AKCENT.

Po - PIA 08:00 - 18:00