LOREAL REVITALIFT LASER PURE RETINOL PLEŤOVÉ SÉRUM NOČNÉ 30ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
16,99
Bez DPH 14,16

LOREAL REVITALIFT LASER PURE RETINOL PLEŤOVÉ SÉRUM NOČNÉ  30ML

L'Oréal Paris sérum Revitalift Laser X3 Retinol vo veľkosti 30 ml je inovatívnym nočným sérom, ktoré poskytuje komplexnú starostlivosť o vašu pleť. Toto sérum je obohatené o čistý retinol, ktorý je aktívnou a účinnou zložkou na korekciu hlbších vrstiev a zabezpečuje vyplnenie pleti.

S obsahom 0,2 % čistého retinolu je toto sérum jedným z produktov od L'Oréal Paris s najvyššou koncentráciou tejto účinnej zložky. Retinol je známy pre svoje schopnosti korekcie vrások a obnovenie textúry pleti. Jeho pravidelné použitie môže pomôcť viditeľne redukovať hlboké vrásky a zlepšiť celkový vzhľad pleti.

Okrem toho, že sérum obsahuje retinol, prináša aj okamžitý efekt hydratácie a oživenia pleti. Vaša pleť bude vďaka nemu pôsobiť hydratovanejšie a mladšie už po prvom použití.

S dlhotrvajúcim výskytom máte významné výsledky. Za mesiac bude textúra pleti jemnejšia a žiarivejšia. Po štyroch mesiacoch dlhého používania sa hlboké vrásky môžu znížiť až o 36 %.

L'Oréal Paris sérum Revitalift Laser X3 Retinol je vhodný pre všetky typy pleti a predstavuje spoľahlivé, ako tvary proti znakom starnutia. Jeho vysoká retinolu a očakávané výsledky robia z najviac maximálne tých, ktoré sa zaujímajú o zlepšenie vzhľadu svojej pleti.

Po - PIA 08:00 - 18:00