Akcia
LOREAL EXCELLENCE TEMNÁ SÝTA ČIERNA 1.01 Teta leták

LOREAL EXCELLENCE TEMNÁ SÝTA ČIERNA 1.01

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 9%
5,99 6,59
Bez DPH 4,99

LOREAL EXCELLENCE TEMNÁ SÝTA ČIERNA 1.01

L'Oréal Paris Excellence Créme farba na vlasy v odtieni 1.01 Temná sýta čierna je dôležitý produkt, ktorý vám umožní dosiahnuť krásnu a žiarivú farbu vlasov. Tu je niekoľko dôležitých informácií:

  • Ochrana a 100 % krytie šedín: Táto farba na vlasy obsahuje ochrannú starostlivosť a dokáže prekryť až 100 % šedých vlasov, takže budete mať intenzívnu farbu a krásne lesklé vlasy.
  • Trvanlivosť: Farba vlasov z tejto rady od L'Oréal Paris je známa svojou dlhotrvajúcou farbou, takže si môžete byť istí, že vaša farba vydrží dlho.
  • Rýchly proces: Čas pôsobenia farby je iba 30 minút, čo znamená, že za krátku chvíľu môžete dosiahnuť požadovaný výsledok.
  • Krásna lesklá farba: Farba nezanechá iba vaše vlasy dobre pokryté, ale aj s nádherným leskom, ktorý dodá vašim vlasom zdravý a žiarivý vzhľad.

Táto farba na vlasy v temnom odtieni 1,01 Temná sýta čierna je elegantnú a pre tých, ktorí hľadajú trvanlivú farbu vlasov. Výber farieb je vždy individuálny, preto si vyberte desať odtieňov, ktorý vám najlepšie vyhovuje a ktorý vám umožní nosiť svoj jedinečný štýl.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00