Akcia
LOREAL CASTING 518 ORIEŠKOVÉ MOCHACCINO Teta leták

LOREAL CASTING 518 ORIEŠKOVÉ MOCHACCINO

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 3%
5,49 5,69
Bez DPH 4,58

L´ORÉAL Casting Creme Gloss, šetrné zloženie - bez amoniaku Orieškové mochaccino č.518

Šetrné zloženie pre zdravé a krásne vlasy. Výrazne žiarivé farby. Optimálne kryje šedivé vlasy. Výrazne žiarivá farba plná bohatých odtieňov dodá Vašim vlasom krásnu prirodzenú farbu s intenzívnymi odleskami.

Krémové zloženie bez amoniaku optimálne kryje šedivé vlasy. Farba vydrží až 28 umytí. Jednoduchá a príjemná aplikácia - krémové zloženie, ktoré nesteká. Príjemná parfumácia pre dokonalý zážitok z farbenia. Špeciálny aplikátor umožní presnú, týchlu a jednoduchú aplikáciu.

Jednoduché farbenie aj pre tie, ktoré začínajú s farbením Šetrný farbiaci krém obsahuje komplex patentovaných zložiek, ktoré posilújú vlasové vlákno ako vo vnútri, tak i na povrchu. Po nafarbení sú Vaše vlasy výrazne lesklé a výnimočne hebké. Vyživujúca a ochranná starostlivosť znásobujúca lesk vlasov je obohatená o výťažky z aloe vera a zeleného čaju. Predlžuje lesk a žiarivosť farby až do ďalšieho farbenia. Balenie obsahuje: - 1tuba farbiaceho krémového činidla (48ml) - 1tuba oxidačného činidla (72ml) - 1aplikátor - 1flakón vyživujúcej ochrannej starostlivosti (40ml) - 1pár profesionálnych rukavíc - 1návod na použitie 

Po - PIA 08:00 - 18:00