Akcia
LIBRESSE ULTRA NORMAL WINGS 40KS Teta leták

LIBRESSE ULTRA NORMAL WINGS 40KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 8%
5,49 5,99
Bez DPH 4,58

LIBRESSE ULTRA NORMAL WINGS 40KS

Vložky Libresse navyše prinášajú inovatívne riešenie s názvom Roll, Press, Go, čo znamená, že ich môžete ľahko a diskrétne vyhodiť bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Toto nové riešenie vám umožňuje jednoduché a hygienické odstránenie vložky. Stačí vložku zrolovať, stlačiť a odložiť do odpadkového koša. Je to jednoduchý a rýchly spôsob, ako sa zbaviť použitej vložky bez zbytočného nepríjemného manipulovania.

Vložky Libresse navyše sú navrhnuté tak, aby poskytovali spoľahlivú ochranu a pohodlie počas vášho menštruačného cyklu. Majú ergonomický tvar a dokonale sa prispôsobujú kontúram vášho tela, čím zaisťujú bezpečné a pohodlné nosenie.

Dôraz je tiež kladený na diskrétnosť, pretože vložky Libresse navyše sú tenké a mäkké, čo zabezpečuje, že ich je takmer necítiť a nevidieť pod oblečením. Môžete sa tak cítiť pohodlne a sebavedomo počas celého dňa.

Využite výhody vložiek Libresse navyše a vychutnajte si jednoduchú a diskrétnu starostlivosť počas vašej menštruácie. S inovatívnym riešením Roll, Press, Go vám vyhodenie vložky už nikdy nebude spôsobovať starosti, či ste kdekoľvek.

Po - PIA 08:00 - 18:00