LIBRESSE PANTY SO SLIM 32KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,29
Bez DPH 1,91

LIBRESSE PANTY SO SLIM 32KS

Libresse So Slim je rad tenkých slipových vložiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli mäkké, prispôsobivé a pohybovali sa s vami, poskytujúc dokonalé pohodlie počas používania. Ich tenkosť zabezpečuje, že ak ich máte na sebe, zostanú prakticky neviditeľné a nepozorované.

Vložky sú zabalené každá zvlášť, čo znamená, že si ich môžete ľahko vziať so sebou kamkoľvek a použiť v prípade potreby.

Rad vložiek s názvom "Daily Fresh Pro Skin Formula" je navrhnutý tak, aby sa jemne staral o vašu V-zónu (intímnu oblasť) a spodnú bielizeň, aby ste sa každý deň cítili čo najlepšie. Vložky sú priedušné, čo pomáha udržiavať vašu intímnu pokožku zdravú, a majú vyvážené pH infúziu, ktorá obsahuje jemnú kyselinu mliečnu. Táto kyselina mliečna je známa svojimi výhodami pre udržanie vyváženého pH vašej intímnej pokožky, čo je dôležité pre zdravie tejto oblasti.

Celkovo sú vložky Libresse So Slim vhodné pre denné použitie a poskytujú výnimočnú starostlivosť o vašu intímnu oblasť, aby ste sa cítili pohodlne a bezpečne počas celého dňa.

Po - PIA 08:00 - 18:00