KOROZAL EMAIL ČERVENÝ 8190 10KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
70,99
Bez DPH 59,16

KOROZAL EMAIL ČERVENÝ 8190 10KG

Korozal email univerzálny vrchný lesklý náter vhodný pre kovové povrchy, ako sú kovové konštrukcie, technologické zariadenia, stĺpy, ploty a brány v exteriéri aj interiéri. Tento náter je tiež vhodný pre obnovu starších a čiastočne skorodovaných kovových predmetov, ktoré sú použité základné predmety farbou. Okrem toho sa dá použiť aj ako vrchná farba na nátery dreva, betónu a iných minerálnych materiálov.

Univerzálny vrchný lesklý náter je vynikajúci výrobok na ochranu a ozdobenie kovových povrchov v rôznych prostrediach. Jeho vlastnosti a vysoká kvalita zaručujú dlhotrvajúcu ochranu a estetický vzhľad.

Tento náter sa vyznačuje vynikajúcou priľnavosťou, čo umožňuje jeho použitie na rôzne kovové materiály, vrátane oceľových, hliníkových a zliatin. Zabezpečuje odolnosť proti korózii, poveternostným vplyvom a mechanickému opotrebeniu, čím predlžuje životnosť a trvá vysokú kvalitu povrchu.

Tento rýchly náter je formulovaný tak, aby umožňoval jednoduchú aplikáciu a schnutie. Po vytvrdnutí vytvára tvrdý, hladký a lesklý povrch, ktorý je odolný voči ošúchaniu, odrezom a škrabancom. Jeho vysoká lesklá povrchová úprava dodáva povrchom a profesionálny vzhľad.

Okrem kovových povrchov je tento náter vhodný aj pre drevené, betónové a iné minerálne materiály. Poskytuje ochranu pred vlhkosťou, UV žiarením a prenikaním škodlivých látok a zároveň zvyšuje estetickú hodnotu povrchu.

Vďaka svojej univerzálnej povahe a vysoko kvalitnému tento vrchný lesklý náter je dokonalým riešením pre rôzne aplikácie v interiéri aj exteriéri. Bez ohľadu na to, či potrebujete chrániť kovové konštrukcie, obnoviť staršie kovové predmety alebo ozdobiť drevené a betónové plochy.

Po - PIA 08:00 - 18:00