ORION KORKOVÁ ZÁTKA 2KS 4,8/4,4X2,4CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,99
Bez DPH 1,66

ORION KORKOVÁ ZÁTKA 2KS 4,8/4,4X2,4CM

Korkové zátky sú užitočné doplnky, ktoré sa používajú na uzatváranie fliaš alebo nádob a udržiavanie ich obsahu čerstvého. Tu sú ich hlavné charakteristiky:

  • Materiál: Korkové zátky sú vyrobené z prírodného materiálu - kôry korkového dubu. Tento materiál je elastický, odolný a zároveň ľahký.
  • Rozmery: Zátky majú priemer 4,8 cm na jednom konci a 4,4 cm na druhom konci. Ich výška je 2,4 cm. Tieto rozmery zabezpečujú, že zátky sa dajú jednoducho vložiť a udržiavať v rôznych typoch fliaš alebo nádob.
  • Univerzálnosť: Sú vhodné pre bežné fliaše s otvorom o podobnej veľkosti. Ich univerzálny dizajn znamená, že sa dajú použiť v rôznych situáciách a pre rôzne typy nádob.
  • Praktické použitie: Korkové zátky pomáhajú udržiavať obsah fliaš alebo nádob čerstvým a chránia ho pred vonkajšími vplyvmi ako je prach, vzduch alebo nečistoty.
  • Množstvo: Zátky sa predávajú v sadách po 2 kusy, čo poskytuje dostatočné množstvo pre viacero fliaš alebo nádob.

Korkové zátky sú praktickými a estetickými doplnkami, ktoré umožňujú ľahké a efektívne uzatváranie fliaš alebo nádob a chránia ich obsah. Sú vhodné pre každodenné použitie v domácnosti alebo pri rôznych príležitostiach.

Po - PIA 08:00 - 18:00