KAZETA NIVEA WOM BAG CREME CARE TELOVÉ MLIEKO 400ML + SPRCHOVÝ GÉL 250ML + BALZAM NA PERY 5ML + ROLL ON 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
17,99
Bez DPH 14,99

KAZETA NIVEA WOM BAG CREME CARE TELOVÉ MLIEKO 400ML + SPRCHOVÝ GÉL 250ML + BALZAM NA PERY 5ML + ROLL ON 50ML

darčeková sada od značky Nivea, nazývaná "NIVEA Creme Care," obsahuje niekoľko produktov, ktoré sú určené na starostlivosť o telo a pokožku. Tu je stručný prehľad jednotlivých produktov, ktoré nájdete v tejto sade:

  • Telové mlieko Creme Care: Toto telové mlieko obsahuje prírodný mandľový olej, ktorý pomáha hydratovať takú pokožku a zanecháva ju vláčnu. Mlieko by malo doplniť výživu a hydratáciu až do 48 hodín.
  • Sprchový gél Creme Care: Sprchový gél obsahuje vitamíny C a E, spolu so vzácnymi olejmi. Pomáhať predchádzať vysúšaniu pokožky a zanecháva ju jemnú a hebkú.
  • Antiperspirant Protect & Care: Tento guľôčkový antiperspirant chráni pred potením a má ošetrujúce zloženie. Je bez obsahu alkoholu a má príjemnú vôňu.
  • Balzam na pery Labello: Tento balzam na pery značky Labello poskytuje intenzívnu hydratáciu pery a ochraňuje ich pred vysušovaním. Je navrhnutý tak, aby vydržal až 24 hodín. Obsahuje 100 % prírodných ingrediencií a dbá na životné prostredie.

Táto sada je balená v praktickej taške a darček vyžaduje starostlivosť o telo s prírodnými ingredienciami a ekologickým zameraním. Je to vhodný darček pre niekoho, kto si potrpí na kvalitnú starostlivosť o pokožku a je citlivý na životné prostredie.

Po - PIA 08:00 - 18:00