KAZETA CHLOE NOMADE WOMEN EDP 50ML+TELOVÉ MLIEKO 100ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
64,99
Bez DPH 54,16

KAZETA CHLOE NOMADE WOMEN EDP 50ML+TELOVÉ MLIEKO 100ML

kazeta Chloé Nomade je zložená z niekoľkých darčekov, ktoré ponúkajú kompletný zážitok z vône. Tu sú jednotlivé položky a popis ich obsahu:

  • Chloé Nomade parfumovaná voda (50 ml): Hlavným produktom je parfumovaná voda s objemom 50 ml. Chloé Nomade je popísaná ako kvetinová, chyprová, svieža a ženská vôňa s charakteristickým dubovým machom, mirabelkovým likérom, jasnou fréziou. Vôňa musí tráviť voľný čas a túžbu utiecť, načrtávajúca podobu ženy, ktorej osud je spojený s nekonečnými diaľkami.
  • Telové mlieko Chloé Nomade (100 ml): Súčasťou kazety je aj telové mlieko s objemom 100 ml s rovnakou vôňou ako parfumovaná voda. Telové mlieko je ideálne na vrstvenie vône a zároveň poskytuje hydratáciu pokožky.

Vôňa a ingrediencie:

Hlava: Mirabelka, bergamot, citrón, pomaranč

Srdce: Frézia, jazmín, broskyňa, ruža

Základ: Dubový mach, ambra, pačuli, santalové drevo, biele pižmo

Flakón: Nový ikonický flakón je navrhnutý tak, aby odrážal tvary kabelky Chloé Drew, čím sa pridáva k vôni aj estetický vizuálny prvok.

Celkovo táto darčeková kazeta Chloé Nomade kompletný zážitok so zameraním na vôňu, telovú starostlivosť a estetický zážitok z ponúkaných prvkov. Je vhodný ako darček pre milovníčky sofistikovanej a ženskej vône.

Po - PIA 08:00 - 18:00