KAZETA AXE AFRICA KOZMETICKÁ TAŠKA + SPRCHOVÝ GÉL 250 ML + DEODORANT 150ML + VODA PO HOLENÍ 100ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
15,99
Bez DPH 13,33

KAZETA AXE AFRICA KOZMETICKÁ TAŠKA + SPRCHOVÝ GÉL 250 ML + DEODORANT 150ML + VODA PO HOLENÍ 100ML 

darčeková sada od značky Axe s názvom "Axe Africa" je navrhnutá pre mužov, ktorí oceňujú eleganciu a prah po výraznej vôni. Obsahuje niekoľko produktov, ktoré majú za cieľ poskytnúť celkovú starostlivosť o telo a zároveň príjemnú vôňu. Tu sú položky z tejto sady:

Vôňa Axe Africa: Popisuje sa ako nevšedná vôňa citrusových plodov a jantáru, ktorá prináša dobrodružstvo aj do každodenného života. Táto vôňa môže byť intenzívna a zmyselná, vhodná pre mužov, ktorí hľadajú niečo výrazné a odvážne.

Kozmetická: Praktický doplnok, ktorý prenášanie a skladovanie produktov. Kozmetická taška je ideálnym spôsobom, ako produkty pohromade a zároveň je vhodná na cestovanie alebo každodenné používanie.

Mix dezodorantu, sprchovacieho gélu a vody po holení: Tieto produkty tvoria kompletný súbor pre starostlivosť o telo. Dezodorant poskytuje ochranu pred silným zápachom, sprchovací gél slúži na umývanie tela, a voda po holení pomáha zvlhčiť a osviežiť pokožku po holení.

Celkovo tátoová darčeková sada je zameraná na poskytnutie mužom dlhodobej vône a prílevu sebavedomia prostredníctvom komplexnej starostlivosti o telo. Je ideálny ako darček pre mužov, preferujú energické a odvážne vône.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00