KAZETA ADIDAS MEN ICE DIVE SPRCHOVÝ GÉL 250ML + DEZODORANT 150ML + DEO NATURAL SPREJ 75ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
12,99
Bez DPH 10,83

KAZETA ADIDAS MEN ICE DIVE SPRCHOVÝ GÉL 250ML + DEZODORANT 150ML + DEO NATURAL SPREJ  75ML

Táto darčeková kazeta Adidas Ice Dive obsahuje tri produktové položky s rovnakou vôňou, čo vytvára komplexný zážitok pre mužov, ktorí majú radi túto konkrétnu vôňu. Tu je viac informácií o jednotlivých položkách v tejto sade:

  • Adidas Ice Dive Deo Natural sprej (75 ml) : Tento produkt je vo forme Deo Natural spreja, čo znamená, že ide o osviežujúci sprej, ktorý môžete spôsobiť na telo na dodanie príjemnej vône. Vôňa Adidas Ice Dive je charakteristická svojím ovocným charakterom, čerstvou mätou, omamnou pelargóniou, pačuli a olejom zo santalového dreva. Tento produkt poskytuje sviežosť a zároveň ochranu pred potenciálom.
  • Adidas Ice Dive Deodorant sprej (150 ml) : Tento deodorant sprej je určený na poskytovanie ochrany pred potením a zároveň na dodanie príjemnej vône. Má rovnakú vôňu ako Deo Natural Adidas Ice Dive, čo umožňuje zosilniť pocit sviežosti po celý deň.
  • Adidas Ice Dive sprchový gél (250 ml) : Sprchový gél je vhodný na ranné alebo večerné sprchy. Okrem toho, že umožňuje očistiť telo, tiež prináša príjemnú vôňu, ktorá je v súlade s ďalšími produktmi v sade. To vytvára jednotný a osviežujúci zážitok z kúpeľa.

Celkovo táto darčeková kazeta Adidas Ice Dive je vhodným darčekom pre mužov, ktorí majú radi osviežujúcu vôňu s mužným charakterom. Produkty v sade majú pocit sviežosti a dobrej vôle počas celého dňa.

Po - PIA 08:00 - 18:00