INDULONA NA RUKY OBNOVUJÚCI ZÁZRAK 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,29
Bez DPH 1,91

INDULONA NA RUKY OBNOVUJÚCI ZÁZRAK  50ML

Indulona krém na ruky Obnovujúci zázrak je špeciálny krém určený na účinnú hydratáciu pokožky rúk a jej ochranu pred poškodením a vonkajšími vplyvmi. Tento krém ponúka niekoľko dôležitých vlastností:

  • Hydratácia: Krém účinná hydratácia pokožky rúk, čo znamená, že pomáha udržiavať v pokožke a zároveň jej vysychanie.
  • Ochrana proti vysušeniu: Indulona krém uzamyká vlhkosť na ruky a chráni ju pred odstránením. To je dôležité v správnych podmienkach, kde môže pokožka rýchlo stratiť vlhkosť.
  • Organická voda z lipových kvetov: Krém obsahuje organickú vodu z lipových kvetov, ktorá je známa svojimi vysoko hydratačnými a antioxidačnými zamestnancami. Táto zložka prispieva k obnove a zdraviu pokožky.
  • Dlhotrvajúca ochrana: Krém poskytuje dlhotrvajúcu ochranu, čo znamená, že pokožka zostáva hydratovaná a chránená aj dlho po aplikácii.
  • Vegan-friendly: Indulona krém na ruky je vhodný pre vegánov, čo znamená, že žiadne živočíšne produkty ani zložky.
  • Dermatologicky testovaný: Krém bol dermatologicky testovaný, čo znamená, že jeho bezpečnosť a účinnosť na koži boli potvrdené odbornými testami.

Tento krém je ideálnou pre každodenné použitie, aby ste svoje ruky hydratovali, chránené a zdravé. Je to skvelý spôsob, ako poskytnúť starostlivosť o svoju kožu, a to najmä ak sú vystavené vyžarujúcim vplyvom prostredia.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00