TESCOMA HRNIEC TLAKOVÝ NEREZ 5L MAGNUM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
66,79
Bez DPH 55,66

TESCOMA HRNIEC TLAKOVÝ NEREZ 5L MAGNUM

Tlakový hrniec MAGNUM s objemom 5, 0 litra - prvotriedny nástroj, ktorý vám umožní variť s ľahkosťou a štýlom. Tento výnimočný tlakový hrniec je navrhnutý tak, aby vám poskytol najlepšie možné výsledky pri varení a zároveň vám priniesol maximálne pohodlie.

Tlakový hrniec MAGNUM je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, čo zabezpečuje jeho odolnosť voči korózii a dlhú životnosť. Masívne úchytky sú ergonomicky tvarované a odolné voči teplú, takže ich môžete používať bez obáv. Okrem toho je tento tlakový hrniec vybaveným extra silným sendvičovým dnom, ktoré zaručuje rovnomerne rozloženie tepla a optimálny výkon pri varení.

Jedným z hlavných benefitov tohto produktu je jeho všestrannosť. Tlakový hrniec MAGNUM je vhodný pre všetky typy sporákov - či už máte plynový, elektrický, sklo keramický alebo indukčný sporák, tento tlakový hrniec sa s ním dokonale skombinuje. To znamená, že nezáleží na tom, aký typ sporáka používate, môžete si naplno vychutnať výhody a výkon tohto úžasného tlakového hrnca.

S výrazným dôrazom na bezpečnosť a jednoduchosť použitia sme navrhli Tlakový hrniec MAGNUM tak, aby bol ľahký a bezpečný na ovládanie. Jeho spoľahlivé poistky a vysoká kvalita konštrukcie vám poskytujú istotu, že váš varenie bude prebiehať plynulo a bez komplikácií.

Ak hľadáte spoľahlivý a výkonný tlakový hrniec, ktorý zároveň ponúka skvelý dizajn a funkčnosť, Tlakový hrniec MAGNUM je pre vás tou správnou voľbou. Prežite varenie bez obmedzení a s dôverou v kvalitu tohto produktu. Vaša kuchyňa sa stane miestom plné chute, kreativity a spokojnosti s Tlakovým hrncom MAGNUM.

Po - PIA 08:00 - 18:00